Kas ir B-3 bumbvedēja jaka?

B-3 stila aviatora jaka ir īsta klasika, kas ir gan praktiska, gan izturīga. Tas jau ilgu laiku ir bijis iecienīts Northern Grip apģērbā, jo šis apģērba gabals apvieno lielisku stilu ar bagātu vēsturi. Sākotnēji tas tika izstrādāts kā lidojuma tērps bumbvedēju apkalpēm. Kopš tā laika B-3 ir nēsājuši gan vīrieši, gan sievietes, kas novērtē tā funkcionalitāti un moderno noskaņu.

Aviatoru lietošanas vēsture

Aitādas aviatora jakas izgudrojums radās patiesas nepieciešamības pēc militārpersonām, jo ​​Pirmā pasaules kara laikā vairumam lidmašīnu nebija slēgtas kabīnes un gaisa temperatūra ātri sasniedza mīnuss, tāpēc izturīgs, silts virsdrēbes kļuva par obligātu. . Otrā pasaules kara laikā tika ieviests jauns aviatora jakas modelis, kas pazīstams kā B-3. Izgatavots no izturīgas un siltas cirpšanas, to iedvesmojis Leslijas Ērvinas dizains. ASV gaisa spēki pieņēma Irvina dizainu un izstrādāja B-3 modeli.

B-3-bumbvedējs-ziemeļu-grip-aviatori

Iegūstiet modes slavu

Pateicoties tās praktiskumam un estētiskajai pievilcībai, B-3 jaka un tās stila variācijas drīz vien nonāca civilajos garderobēs. Marlona Brando uzstāšanās filmā "On The Waterfront" (1954) vēl vairāk nostiprināja savu vietu kā nelīdzenuma un stila kultūras simbolu.

B-3 jaka piedzīvoja otro popularitātes vilni 80. gadu beigās. Pateicoties citam ikoniskam galvenajam varonim Pītam "Maverikam" Mičelam, kuru Toms Krūzs atveidoja filmā "Top Gun" (1986), kur viņš bija redzams valkājot šo klasisko bumbvedes stilu. Līdz mūsdienām to var uzskatīt par atpazīstamāko popkultūras atsauci, kad runa ir par aitādas bomber jakām.

B-3-bumbvedējs-ziemeļu rokturis-top-pistole

Regulārs skrejceļš

Aviatora jaka ir izmantota skrejceļa šovos jau kopš tās pirmsākumiem 30. gados. 90. gados modes dizaineri, piemēram, Džanni Versace, Ralfs Laurens un Kalvins Kleins, iekļāva to savās kolekcijās ar lieliem panākumiem. Skrejceļa modeļi arī palīdzēja padarīt šo priekšmetu par obligātu ikvienam no pusaudžiem līdz pieaugušajiem, kuri vēlas būt stilīgi un moderni. Tas ir uzreiz atpazīstams un padara to par lielisku veidu, kā izcelties no pūļa!

B-3-bumbvedējs-ziemeļu rokturis-skrejceļš

Ielas stila iecienītākais

Bumbvedējs B-3 ir ielu stila galvenais elements, un ir viegli saprast, kāpēc. Jaka ir pietiekami daudzpusīga, lai to varētu valkāt ar jebko, sākot no džinsiem un beidzot ar čino, un to var ģērbt uz augšu vai uz leju atkarībā no jūsu stila. Tajā ir arī stingrības gaiss. Šāda stila aitādas jakas valkāšana ir vienkāršs veids, kā pacelt pat visvienkāršāko tērpu.

B-3-bumbvedējs-northern-grip-streetstyle

B-3 bumbvedēja jaka pastāv jau ilgu laiku. Tas ir silts, tas izstaro vīrišķīgas noskaņas, un šķiet, ka tas vienmēr ir tendence. Jaka B-3 ir lielisks ieguldījums jūsu drēbju skapī, un, pareizi kopjot, tā kalpos jums daudzus gadus.

B-3-bumbvedējs-ziemeļu-grip