Vintage džinsa audums: pagātne, tagadne un nākotne

Džinss neapšaubāmi ir ikoniskākais audums, kam ir bijusi tālejoša ietekme ne tikai uz modi. Tā ir bijusi kultūras ikona 20. gadsimtā un joprojām ir mūsdienās. Kopš 19. gadsimta otrās puses džinsa auduma izveidošanas kā izturīgu darba bikšu audums ir kļuvis par dumpīga gara un neatkarības simbolu.

MŪŽĪGAIS DŽINSAS

Tas nav zaudējis savu saķeri 50., 60. un 70. gados, un 80. un 90. gados spējis paspīdēt uz lielo modes zīmolu podiumiem. Un šodien tas joprojām nav zaudējis savu aktualitāti. Vintage džinsa auduma popularitātes pieaugums ir vēl viens pierādījums tam, ka neatkarīgi no desmitgades labs džinsu pāris ir šeit, lai paliktu.

Noskaidrots, ka džinss pacēlās kā izturīgas bikses smagiem āra darba apstākļiem. Tomēr 20. gadsimtā džinsa audums kultūrā izplatījās vēl tālāk un ir kļuvis par simbolu pēc saviem ieskatiem. Pirms Otrā pasaules kara džinsa bikses ieguva popularitāti Amerikā kā daļa no romantizēta skatījuma uz Amerikas pierobežas kultūru ar tās kovbojiem, šaujamieročiem, galvojumu medniekiem un švakiem saloniem.

DŽINSAS POPULĀRĀ KULTŪRĀ

Šī nepieradinātā kovboja tipa klejotāja estētika, kas tulkota kā pēckara sliktais zēns, izskatās iedvesmojoties no tādiem Holivudas aktieriem kā Marlons Brendo un Džeimss Dīns. Šīs brīvības un protesta konotācijas pielipa džinsam un turpinājās nākamajās desmitgadēs ar laika specifiskām artikulācijām. Lai nosauktu tikai dažus, ēdnieku, hipiju, moduļu, rokeru, panku, skinhedu un citu cilvēku apģērba kods bija džinsa audums.


DŽINSIM MŪSDIENĀS

Ja šī ir džinsa pagātne, kā ir ar tagadni un nākotnes izredzēm? Džinss mūsdienās ir tikpat populārs kā iepriekšējos divos gadsimtos. High street dizaineru zīmoli joprojām veido džinsu kolekcijas, un vintage kolekcionāri meklē vecās Levi Strauss džinsa bikses ar konkrētiem norādījumiem, kā noteikt konkrēta pāra ražošanas desmitgadi.

Pārbaude sākas ar burtu novērtēšanu uz birkas, kniedes veida un citu marķieru pārbaudi. Nav pazīmju, ka džinsa audums modes ainā būtu atkritis, tieši otrādi. Šobrīd modē ir neskaitāmi džinsu stili, kas aizgūti no šī ikoniskā apģērba gabala plašās vēstures.


VINTAGE DENIM POPULARITĀTE

Vintage aina nav izņēmums šai apsēstībai ar džinsu. Vintage tirgus ir vieta, kur jūs varat iegūt ikoniskus džinsa piegriezumus, labākos materiālus un augstu šūšanas kvalitāti par saprātīgu cenu, salīdzinot ar jaunākajiem džinsa izstrādājumiem. Northern Grip mēs koncentrējamies uz klasiskām biezām džinsa biksēm ar augstu jostasvietu, kas piemērotas jebkurai dzīves jomai.

Tie ir 80. un 90. gadu brīvie džinsi, kas noveco ar godu un izbalē ar klasi, džinsi, ko valkājam paši un piedāvājam saviem klientiem. Mūsu veikalā jūs, visticamāk, atradīsiet tik ilgi meklēto džinsu pāri – neiznīcīgu klasisko Levi's džinsu pāri, kas mums visiem ļoti patīk, vai Lee and Wrangler džinsa bikses vīriešiem un sievietēm.

Jūs varat būt pārsteigts, ka mūsu krājumos nav Y2K džinsa auduma, ņemot vērā neseno ažiotāžu par šo tendenci. Iemesls ir tāds, ka šī perioda vintage džinsi vienkārši neatbilst mūsu kvalitātes standartiem. Tāpēc paliekam pie klasiskā vintage džinsa no 80. un 90. gadiem. Un, ja jūs meklējat džinsa jaku, mēs piedāvājam arī to ar plašu valkātu vintage džinsa jaku izvēli - mūsdienu pilsētas drēbju skapi.