Padariet tendences atkal ilgtspējīgas

Tendenču briesmas

Videi apzinīgam cilvēkam tendences jēdziens ir jutīga tēma. Mūsdienu tendenču kultūras ideju ir radījusi ātrās modes industrija, un tā kalpo tās neilgtspējīgam biznesa modelim. Ātrās modes bizness cenšas ražot arvien vairāk apģērbu un radīt diskursu, kas liek cilvēkiem atteikties no vecās tendences un iegādāties nākamo, un šis cikls turpinās bezgalīgi.

Tomēr pastāv iespēja no jauna definēt ideju par "tendenci", lai tā varētu pastāvēt līdzās vides izaicinājumiem, ar kuriem mēs šodien saskaramies. Un veids, kā to izdarīt, ir pieņemt ideju par iepirkšanos vintage. Jūs joprojām varat sekot tendencēm, taču iegūt diezgan maz augstas kvalitātes vintage priekšmetu ir daudz ilgtspējīgāk nekā tērēt to pašu naudu par kaudzēm drēbēm, kuras drīzumā tiks izmestas. Tāpēc, paturot to prātā, apskatīsim dažas tendenču prognozes 2022. gadam.

Pamostoties no pandēmijas miega

Pēc stila ekspertu domām, šogad vīriešu mode būs vērsta uz pēdējo divu gadu ierobežotās socializācijas pārvarēšanu un lielāko daļu laika pavadīšanu telpās. Tā kā cilvēki vēlas izteikties un izpausties, mēs redzēsim drosmīgu un pārdrošu krāsu popularitāti, kā arī ģeometriski izteiksmīgus tērpus detaļās. Viena no stila tendencēm būs apģērbs ar izcilu plecu ģeometriju, tāpēc vintage cienītājiem ir pēdējais laiks iegādāties vintage 80. gadu bleizeri vai mēteli ar masīviem plecu polsteriem.

Atpakaļ pie saknēm

Ja esat gatavs demonstrēt savu kritiku par dzimumu bināro vērtību, 2022. gads varētu būt gads, kad izmēģināt kaut ko dzimumu līdztiesīgu. Tomēr, tā kā dzimumu binārā opozīcija Rietumos kļūst par galveno tendenci, minētā bināra akcentēšana var būt dumpīga rīcība un neatbilstības deklarācija.

Ņemot to vērā, 2022. gadā jūs varat arī izmēģināt kaut ko klasiski sievišķīgu un vīrišķīgu kā drosmīgu modes paziņojumu, lai šokētu pasauli. Ja meklējat šāda veida klasisku un mūsdienīgu vintage apģērbu, Northern Grip ir tieši tā vieta, kur sākt meklēšanu. Mēs koncentrējamies uz moderniem vintage apģērbiem, kurus var viegli pārveidot par 2022. gada un turpmāko gadu garderobi.

Vntage vīriešu krekls

Atkal džinsi

Vēl viens vilnis, kas plosās pa vintage modes pasauli, ir vintage džinss un jo īpaši Levis. Vai nu ikoniskais 501, vai cits — tie visi pieaugs 2022. gadā. Aizmirstiet par pieguļošu džinsu, jo 2022. gadā pārsvarā valdīs maigi džinsi, tāpat kā pēdējos gados. Neaizmirstiet arī par džinsa jakām – laba džinsu jaka jūsu garderobē ir šī gada obligāta prasība.

Džinsa jaka virs T-krekla ar platām džinsa biksēm un tādiem kupliem zābakiem kā Dr. Martens šogad var mainīt spēli. Džinss vienmēr ir bijis iecienīts apģērba gabals slāņošanai un individuāliem eksperimentiem, tāpēc arī šogad tas neatšķiras. Apskatiet mūsu nesen pievienoto klasisko vintage džinsa bikšu kolekciju no Levis, Wrangler un Lee un sagatavojiet sevi šī gada džinsu eksplozijai.

vintage džinsa jaka

Velvets un darba apģērbi

Pagājušajā gadā popularitāti piedzīvojām viss, kas ir velvets – auklas krekli, jakas, bikses un pat mēteļi. Velvets ir iekarojis modes cienītāju prātus ar savu izturību un izsmalcināto šiksu, kas izraisa zināmu nostalģiju, un auklas pievilcība ir paredzēta 2022. gadam.

Neatkarīgi no velveta, mēs nedrīkstam aizmirst mājas jakas un mēteļus, kas ir viens no labākajiem apģērba gabaliem slāņošanai. To nepārspējamā spēja pacelt jebkuru ikdienišķu ielu stila kombināciju ir labi zināma modes entuziastu vidū. Izturīgā darba apģērba ar laika patinu popularitāte liecina par ideju, ka funkcija diktē modi un ka laika gaitā apģērbs var izskatīties labāk. Pakalpojumā NorthernGrip jūs atradīsiet klasiskas tintes un tumši zilas jakas un mēteļus, kā arī vintage militāros darba mēteļus haki zaļā un olīvu drānā. Tiem, kam nepieciešams kaut kas izteiksmīgāks krāsu ziņā, mums ir daži zaļi un sarkani darba mēteļi.

Vintage darba jaka

Kapsulas skapis

Tomēr neatkarīgi no tā, cik forši un moderni mēs cenšamies būt, šodien mūsu modes tendences ir jāveido tā, lai tās ņemtu vērā mūsu atbildību pret planētas veselību. Iespējams, vissvarīgākā tendence, uz kuru mums visiem būtu jātiecas, izņemot vintage pirkšanu, ir jēdziens “kapsulu skapis”.

Tā ir ideja, kas mudina cilvēkus iegādāties kvalitatīvu, vēlams lietotu apģērbu un ierobežot savu garderobi līdz minimumam. Vienīgā ilgtspējīgā tendence, ja vēlamies atrast līdzsvaru starp sevis izpaušanu ar modi un šīs vietas saglabāšanu nākamajām paaudzēm, ir izturīgu un mūžīgu priekšmetu glabāšana, ko aktīvi nēsājat un pēc vienas sezonas neizmetat.