Ikoniskas Shearling jakas TV šovos

Ieejiet pasaulē, kas attēlota uz sudraba ekrāna, kur žaketes dominē kā ikoniskas modes lietas. Šie greznie, taču praktiskie apģērbi ir kļuvuši par sinonīmu stilam, siltumam un raksturam. Šajā emuāra ierakstā mēs dosimies aizraujošā ceļojumā pa TV šoviem, izpētot, kā jakas un mēteļi pārspēj tikai virsdrēbes un kļūst par modes un rakstura attīstības simboliem.

Modes paziņojuma veidošana

"Sekss un pilsēta" radīja apvērsumu modes pasaulē, un varoņu drēbju skapji kļuva par ikoniskiem. Starp modernajiem ansambļiem savu zīmi atstāja mēteļi ar sārņiem . Kerija Bredšova un viņas draugi tika pamanīti ar sportiski mājīgiem un grezniem mēteļiem, kas viņu Ņujorkas izskatam piešķīra bez piepūles izsmalcinātību. Sākot ar klasiskajiem spārnu aviatoru stiliem un beidzot ar modernām tendencēm, šie gabali pievienoja siltumu un valdzinājumu savām modernajām izklaidēm.

carrie-bradshaw-shearling-jaka-northern-grip

Ļoti gaidītajā “Gossip Girl” atsāknēšanas laikā modes uz priekšu vērstie varoņi atkal nonāk uzmanības centrā ar saviem apskaužamiem skapjiem. Starp izcilākajiem modes priekšmetiem aitādas virsdrēbes izskatās stilīgi. Neatkarīgi no tā, vai tie ir noslēpumaini ietekmētāji, kas ģērbjas greznos mēteļos ar cirpšanas apdari, vai modē gudri studenti, kas izstaro pārliecību par savām jakas, šie varoņi nosaka tendences un no jauna nosaka Upper East Side stilu. Gossip Girl atsāknēšanas mode atspoguļo jaunās paaudzes būtību glaunajā sociālo mediju un augstās modes pasaulē.

gossip-girl-reboot-sheraling-jacket-northern-grip

Shearling Coats kā praktiski sabiedrotie

Populārajā TV šovā "Yellowstone" varoņi aptver Amerikas Rietumu izturīgo stilu, un ikoniskās jakas parādās visā seriālā. No galvenā varoņa Džona Datona mūžīgās cirpšanas jakas, kas izstaro spēku un autoritāti, līdz elegantajiem mēteļiem, ko valkā sievietes varoņi, šie apģērbi lieliski atspoguļo izrādes nelīdzenās estētikas būtību un praktiskumu, kas ir jāpiemīt drēbju skapim. izaicinošāka vide.

yellowstone-shearling-jaka-northern-grip

Vēl viens sārta mēteļa piemērs, kas tiek izmantots, lai parādītu varoņa vajadzību pēc praktiskas drēbju skapja, ir redzams kritiķu atzinīgi novērtētajā TV adaptācijā "Normāli cilvēki". Kad galvenā varone Marianna ziemā pārceļas mācīties uz Zviedriju, viņu var redzēt plīšā Penny Lane stila aitādas mētelī. To var aplūkot gan kā siltas ziemas virsdrēbes, gan omulīgu vairogu, kas Mariannai nepieciešams, lai slēptu savas bēdas.

normāli-cilvēki-penny-lane-coat-northern-grip

Pagājušā laikmeta laika kapsula

Filmas "Daisy Jones and The Six" darbība norisinās 20. gadsimta 70. gadu mūzikas apritē, un tajā bija redzama vintage iedvesmota mode, tostarp greznais mētelis, ko valkāja pati Mis Deizija Džounsa. Rokenrola noskaņas tika pastiprinātas, varoņiem ģērbjoties retro stila žaketēs un mēteļos, kas izstaro vēsu un nervozu auru. Šie paziņojumi lieliski papildināja laikmeta dumpīgo garu un pievienoja papildu rokzvaigznes harizmas slāni.

margrietiņas-džonsas-aitādas-shearling-coat-northern-grip

Filmas “That '70s Show” darbība norisinās 1970. gados, un tika atzīmētas laikmeta modes tendences, un jakas nebija izņēmums. Personāži iejutās retro noskaņās ar savām jakas un mēteļus, kas apgrieztas ar cirpiem, un virzīja tā laika brīvo un groovy stilu. Neatkarīgi no tā, vai viņi pavadīja laiku Ērika Formena pagrabā vai kruīzā pa pilsētu, varoņi izskatījās bez piepūles forši savās cirpošajās virsdrēbēs.

that-70-show-shearling-jacket-northern-grip

Stils kā pašizpausme

"Mūsdienu mīlestība" pēta cilvēku attiecību sarežģītību, un modei ir smalka, bet nozīmīga loma rakstura attīstībā. Sērijas trešajā sērijā varonis vārdā Leksija Donoho cīnās ar bipolāru traucējumu kāpumiem un kritumiem. Leksi mānijas epizožu laikā viņas drēbju skapis ir krāsains un grezns, tostarp drosmīgs mētelis, kas attēlo viņas pacilātu garu pretstatā treniņbiksēm un nekārtīgiem matiem, kas ir labākais, ar ko viņa spēj tikt galā depresijas fāzē.

lexi-donohoe-aitādas-mētelis-ziemeļu-grip

"Gilmore Girls" iekaroja skatītāju sirdis ar saviem sirsnīgajiem stāstiem un mīļajiem varoņiem. Pēc vecāku mājas un iepriekš izplānotās dzīves pamešanas izrādes galvenā varone Lorelaja Gilmora kļūst par mazpilsētas dumpinieku, kas izmanto modi, lai izteiktu paziņojumu. Viņas Y2K drēbju skapis ir pilns ar popkultūras atsaucēm un tā laika tendencēm, tostarp ikoniskā Penny Lane jakas variācija.

lorelai-gilmore-shearling-jaka-northern-grip

Lai gan "Seinfeld" var būt vislabāk pazīstams ar savu komēdijas ģēniju, tas arī atstāja savas pēdas modē. Izrādē varonis Kosmo Krāmers bieži bija redzams ģērbjamies lielizmēra mēteļos, kļūstot par viņa raksturīgo izskatu. Šie ekscentriskie mēteļi izrādes ansamblim piešķīra savdabīgumu, iemiesojot Krāmera personību, kas ir lielāka par dzīvi un atstājot uz skatītājiem paliekošu iespaidu.

seinfeld-kramer-shearling-jaka-northern-grip

Šarlinga jakas TV šovos ir kļuvušas par ikoniskām, nosakot varoņu stilus un piesaistot skatītāju uzmanību. Šie mēteļi piešķir izsmalcinātību un praktiskumu, sākot no modernajiem "Seksa un pilsētas" ansambļiem un beidzot ar "Yellowstone" izturīgo šarmu. Neatkarīgi no tā, vai jakas simbolizē laikmetus vai kalpo rakstura attīstībai, žaketes ir sinonīms modes stāstīšanai.