Četri veidi, kā valkāt Penny Lane mēteli

Klāt ir vēls rudens, tepat aiz stūra slēpjas ziema un kā vienmēr ir daudz iemeslu žēlot par aizejošo vasaru. Tomēr, ja jums patīk mēteļi , iespējams, gaidījāt šo sezonu, lai beidzot uzvilktu šo pārsteidzošo aitādas Penny Lane mēteli, kas izvilkts no jūsu skapja dziļumiem. Ir neskaitāmi veidi, kā pasakaini ieveidot aitādas mēteli, un īkšķa likums ir vienmēr meklēt izskatu, kas atbilst jūsu personībai un izstaro jūsu iekšējo attieksmi. Šajā emuāra ierakstā esam apkopojuši dažas idejas kā iedvesmu turpmākiem eksperimentiem ar šo ikonisko apģērba gabalu.

ATGRIEZTIES PIE SAKNES

Šī sulīgā Penny Lane mēteļa kombinācija ar vintage 70. gadu apdrukātu raglāna kreklu un klasiskiem džinsa džinsiem ir asprātīga atgriešanās desmitgadē, kad aitādas mēteļi kļuva populāri Rietumu mūzikas zvaigžņu un laikmeta dumpīgo jauniešu vidū. Varat pievienot savas iecienītākās atsauces no 60. un 70. gadiem, lai papildinātu mēteli, jo šie gadu desmiti un aitādas mēteļi iet roku rokā.

Y2K NOSTAĻĢIJA

Ar nākamo mēs esam spēruši lēcienu no 60. un 70. gadiem uz Y2K, kur aitādas mēteļi tiek apvienoti ar atplaucētiem džinsiem, kas raksturīgi nekaitīgajiem gadiem. Šī elegantā un sievišķīgā aitādas mēteļa atkārtojums 2000. gados bija iespaidīga atgriešanās pēc tā popularitātes krituma iepriekšējās desmitgadēs. Ja esat Z'er paaudze, kas ir apsēsts ar Y2K modi, aitādas mēteļus var viegli integrēt šajā stilā ar dažām modes klasikām no 2000. gadu sākuma.

GRUZĪGA SAJŪTA

Ja plānojat ļauties dārgai nakts atpūtai ar crème de la crème no jebkura cita, tad šī diskotēkas iedvesmotā ballīšu kombinācija ir labs padoms pareizajā virzienā. Zelta art-deco raksta bikses ar pievilcīgu Penny Lane aitādas mēteli noteikti ir starpnieks greznībai apvienojumā ar ballītes dvēseli.

90. GADIEM

Šī nākamā kombinācija, kurā melns aitādas mētelis ir apvienots ar šņorzābakiem līdz ceļgaliem un slīdošu kleitu, ir paredzēta 90. gadu modes cienītājiem. Šis pāris saglabājas sievišķības robežās, vienlaikus saglabājot dažas grunge pieskaņas, kas bija īpaša 90. gadu modes iezīme. Varat viegli iet tālāk un savienot savu melno Penny Lane ar apdrukātu 90. gadu t-kreklu vai melnu kapuci, lai pievienotu gotu un grunge notis — iespējas ir bezgalīgas.

Kā redzat, aitādas mēteļi ir ārkārtīgi elastīgi, kad runa ir par stilu. Lai gan viņu ģenētika Rietumos ir saistīta ar jauniešu pretkultūru 60. un 70. gados, mēteļus var savienot pārī, lai tie atbilstu jebkurai videi, sākot no ielu modes līdz greznām vietām. Fakts, kas dažiem cilvēkiem var atturēties, ir tas, ka aitādas mēteļi var maksāt diezgan daudz, taču, par laimi, vietnē northerngrip.com ir iespēja iegādāties plašu vintage aitādas mēteļu klāstu par nelielu daļu no cenas.