Atradēji - patūrētaji. Mūsu 7 populārākie aizraujošie vintage atradumi

Mūsu vintage apģērbu biznesā diezgan bieži gadās, ka kaut ko atrodam iepriekšējo īpašnieku kabatās. Kad cilvēki ziedo savu nevēlamo apģērbu, viņi mēdz aizmirst kaut ko no savas ikdienas. Dažkārt tā ir 90. gadu vai agrāka autobusa vai vilciena biļete ar cenu vietējā valūtā pirms eiro, dažreiz tā ir pati valūta: Vācijas markas, Nīderlandes guldeņi, Austrijas šiliņi utt.

Tomēr visbiežāk atrodami lietoti salvešu salvetes, kas iebāztas smalka dizainera bleizera iekšējā kabatā vai kaut kur aukstā laika parku dziļajās kabatās. Lieki piebilst, ka tie nav mūsu komandas iecienītākie atradumi, jo tiem trūkst vēsturiskas, sentimentālas vai naudas vērtības.

Ir sarūgtināta nopūta, kad kaut kas daudzsološs uz tausti atklāj, ka tas ir kārtējais sarucis audi ar gadu desmitiem vecu apšaubāmas izcelsmes DNS. Tomēr vērtīgākām lietām mums ir mūsu īpašā dārglietu kastīte, kurā mēs glabājam savus visdārgākos atradumus, un šajā rakstā mēs to atvērsim, lai jūs to redzētu.

7. Kvītis un slimnīcas dokuments vācu valodā

Tie tika atrasti vintage 90. gadu kašmira vilnas ziemas mētelī, ļaujot mums pieņemt, ka šis bija klases vīrs, kuram patika kārtot savus finanšu uzskaites dokumentus. Lai gan viņa mēteļa un finanšu dokumentu kvalitāte liecina par krāšņu dzīvi, smilškrāsas papīrs, uz kura cita starpā vācu valodas vārdiem ir rakstīts "Krankenschein", var būt skumji.

Nav obligāti jāzina vācu valoda, lai saprastu, ka krank nav par labu. Varbūt tā ir tikai zobārsta karte, bet tikpat labi varētu būt arī ķīmijterapijas apmeklējums — mēs nekad neuzzināsim, jo ​​nevēlamies sabojāt noslēpumu, veicot vienkāršu Google tulkojumu.

Mēs patiesi ceram, ka šim vīrietim klājas labi un viņam ir laimīga dzīve ar garderobi, kas pilna ar pārsteidzošiem vilnas mēteļiem, un viņa "Krankenschein" veselības problēmas ir pagātnē.

6. Četras vācu karameles krāsainos iesaiņojumos

Daži var brīnīties, kāpēc šīs konfektes ir iekļautas sarakstā, jo ir grūti novērtēt novecojušus 90. gadu saldumus, kas, iespējams, šobrīd ir bīstami veselībai. Tā var būt patiesība, bet galvenais šeit ir ieilgušais noskaņojums tiem, kas dzimuši dzelzs priekškara mazpriviliģētajā pusē. Šīs konfektes ir simbols kapitālistiskajai laimīgajai vietai, kas 90. gados mums, austrumeiropiešiem, bija Rietumi.

Tikai īpašos gadījumos mēs, bērni, dabūjām nogaršot Rietumu saldumus, kas līdzīgi attēlā redzamajiem, tāpēc šis atradums ir atmiņa pagātnē, kad Rietumeiropa bija piemērs Austrumu blokam. Mēs tos atradām 70. gadu aitādas kažokā , tāpēc tas, iespējams, piederēja vecāka gadagājuma pilsonim, kuram bija nepieciešams ikdienas ogļhidrātu daudzums.

Northern Grip komanda cer, ka viņš nepārdozēja cukura konfektes un viņa insulīna līmenis tika kontrolēts, jo tagad mēs visi zinām, ka kardiovaskulārie riski ir saistīti ar pārmērīgu cukura patēriņu. Ja likteņa bēdīgā pagrieziena dēļ viņš kļuva par upuri augstam cukura līmenim asinīs, tad varbūt mūsu saldumu puisis zamšādas mētelī un tas, kuram ir problēmas ar krankām , ir tie paši cilvēki.

5. Atstarojošs aprīkojums no dažādām valstīm

Būsim godīgi, mēs vēl negribam mirt. Grim Reaper ar nosaukumu Covid-19, kad es rakstu, nogalina cilvēkus, taču tas ir tikai viens no veidiem, kā nekad vairs neredzēt saullēktu. Līdztekus riskam nomirt no Covid, pastāv iespēja tikt notriektam ar automašīnu, autobusu vai jebkuru citu transportlīdzekli.

Pat puisis uz velosipēda ar Āzijas ēdienu piegādes kastē var tevi nogalināt. Risks pastāv, tāpēc jums ir jāaizsargā sevi, kā to darīja tie cilvēki, kuri aizmirsuši kabatās atstarojošo aprīkojumu. Mums ir pamats domāt, ka viņus nenotriekusi automašīna, jo visas šīs apbrīnojamās vintage jakas un mēteļi bija neskartā stāvoklī bez smaga trieciena vai nopietna asins zuduma pazīmēm. Tas nozīmē, ka viņi strādā, un mums visiem vajadzētu būt tādam tumšajā laikā.

4. AR oll Bandage

Šis apbrīnojamais retro ruļļa pārsējs ir izgatavots no melnas vintage 90. gadu ādas jakas ar jaukām izbalētām malām un neparastu sānu rāvējslēdzēja aizdari. Īpašniekam tas droši vien bija kabatā gadījumam, ja viņš gadīsies kārtējā zāliena karā starp konkurējošām baikeru bandām. Tomēr tas bija neskarts, tāpēc varbūt viņš nolēma, ka ar to pietiek, un uz visiem laikiem atstāja motociklistu skatuvi.

Vai varbūt mūsu ādas jakas puisis ar velosipēdu notrieca neuzmanīgu gājēju, kuram bija forši vintage Levis 501 džinsi un jaka bez atstarojošas plastmasas? Tā tas varētu būt, tāpēc šī stāsta morāle: lai cik forši jūs izskatītos savās modernajās pusbiksēs, cepurītē un 90. gadu acteku jakā, nebaidieties kopā ar to izmantot kādu atstarojošu apģērbu. Padomājiet par visiem foršajiem Youtube videoklipiem, Tik Toks un Instagram ierakstiem, kurus nevarēsit izveidot, kad būsiet miris.

3 . Maks ar 300 Austrijas šiliņiem

Šilingi bija Austrijas nacionālā valūta līdz 2002. gadam, kad valsts pievienojās eirozonai. 300 simti šilingu būtu aptuveni 23 eiro vērti 90. gados, kas, ņemot vērā inflāciju, nav slikti. Diemžēl tagad tie nav neko vērti, ja neskaita jautro faktu, ka jums apkārt guļ daži šiliņi.

Maks bija atstāts jauneklīgā 90 gadu džinsa jakā, tāpēc, iespējams, kāds dumpīgs austriešu pusaudzis izmisīgi vēlējās uzzināt, ka viņa nezāles nauda nonākusi kopā ar džinsu jaku, ko viņš ziedoja labdarībai. Esmu pārliecināts, ka tagad viņš ir konservatīvs ģimenes cilvēks ar neizturamu pusaugu meitu, kura pārāk daudz laika pavada Tik Tok un strīdas ar tēvu par sociālā taisnīguma jautājumiem.

Kas zina, varbūt, ja viņš nezaudētu tos 300, viņa dzīve būtu pavisam citādāka – viņš būtu dabūjis šo nezāļu maisu, satiku jaunus draugus un izveidojis veiksmīgu rokgrupu . Tu nekad nezini.

2. Pāris plastmasas ķemmes

Šīs nesanāca tik daudz, bet tika atrastas atsevišķi (kam gan būtu vajadzīgas divas ķemmes, vai ne?). Viens bija vintage 80. gadu melns smart casual bleizeris ar nevainojamu satīna oderi un otrs - tumši zils 70. gadu pāvs. Mūsdienās vīrieši ar ķemmi kabatā ir praktiski izmirusi suga, ja neskaita dažus hipsterus ar anakronisku sejas apmatojumu, bet tas ir cits stāsts.

Mūsu ķemmes numur viens ir izgatavotas no gludas un blīvas vintage plastmasas, kas jūtas savādāk, salīdzinot ar mūsdienu ekvivalentiem. Šīs ķemmes ir no tiem laikiem, kad tādu turēšana kabatā bija tikpat organiska kā cepure 20. gados vai spieķi 19. gadsimtā . Diemžēl tie laiki ir pagājuši, taču mēs varam gūt mierinājumu, ka šīs ķemmes atgādina par šo lielisko vīriešu modes laikmetu.

1. Skaidrā naudā - 200 eiro


Tas bija izcils atradums drosmīgā 90. gadu sieviešu vējjakas jakā. Likās, ka kāds izņēma naudu no bankomāta un vienkārši aizmirsa rēķinus kabatā. Šis atklājums sagādāja milzīgu prieku Northern Grip ekipāžai, un uzreiz tika panākta vienošanās, ka šie līdzekļi tiks ieguldīti alkoholiskajos dzērienos un masīvā BBQ ballītē – sava veida dzīrēs Covid-19 mēra laikā.

Ak, un kāda tā bija ballīte – bakhanālijas karnevāls, kas vainagojās dzimumu locīšanas priekšnesumā ar rituāliskiem elementiem. Pēc šīs hedonistiskās slaktiņas vienbalsīgi tika nolemts, ka "200 eiro partijā" notikušais visu iesaistīto pušu morālās godaprāts tur arī paliek.


Mēs nevaram apsolīt, ka savos vintage dārgakmeņos atradīsit kaut ko tādu, ko mēs atradām, taču varat izmēģināt šeit .