Lielisks 5 punktu ceļvedis labākā vintage vīriešu apģērba atrašanai

Northern Grip komandai tika lūgts veikt interviju par tēmu “Tērpu idejas vīriešiem — ko valkāt šoziem” vintage apģērbu pielietojumam GEM , kur dažādiem vintage veikaliem tika lūgts sniegt vintage vīriešu apģērbu veidošanas padomus un to, ko vilkt šoruden / ziema. Viņu interviju varat pārbaudīt šeit: GEM . Mēs nolēmām sniegt jums 5 punktu ceļvedi no mūsu trim komandas locekļiem, pamatojoties uz Gem intervijas jautājumiem:

Beta (dibinātājs) Henrijs (mārketings)


Raimonds (Copywriting)

Kādi ir pirmie soļi, lai sāktu valkāt vintage?


Beta

Es ieteiktu sākt ar mazumiņu, lai pakāpeniski iegūtu zināšanas par to, kuri stili, materiāli, gadu desmiti un formas jums ir piemērotāki. Tas ir tā vērts, jo vintage var pacelt jūsu drēbju skapi nākamajā līmenī ar dažiem retiem, autentiskiem izstrādājumiem, un jūs varat iegūt daudz labākas kvalitātes apģērbus par saprātīgu budžetu. Piemēram, akrila džemperu vietā, ko pērkat lielveikalos, meklējiet vintage alternatīvas, kas izgatavotas no kašmira vai vilnas. Tas izskatīsies labāk, dārgāks, kalpos jums daudz ilgāk un saglabās siltumu.

Henrijs

Tas ir tikpat vienkārši, kā valkāt jaunā laikmeta modes apģērbu. Izvēlieties stilu, kas jums patīk un jūtaties ērti, un piederiet tam tāpat kā jebkuram citam apģērbam.

Raimonds

Vintage apģērbi, īpaši ikoniski dažādu gadu desmitu apģērbi, ir diezgan pamanāmi. Tātad, ja jums patīk retro vintage noskaņa, labākā vieta, kur sākt, ir vietējais lietoto preču veikals. Vai konkrētāk meklējiet to tiešsaistē un atrodiet jau iepriekš nofotografētus apģērbus, lai redzētu, kā tas atbilstu.

Jūsu 2020. gada iepirkšanās padomi: kādas ir jautras, foršas un modernas preces, ko iepirkties un valkāt šoruden/ziemā?

 

Beta

Noteikti - aitādas mēteļi . Ir pieejams plašs stilu klāsts, sākot no aviatoru jakām līdz 70. gadu gariem mēteļiem, mākslīgās kažokādas vai īstas, zamšādas vai ādas, no pieguļošākiem 70. gadu mēteļiem līdz 90. gadu mēteļiem.

Citas lietas, kas mums patīk šajā sezonā, ir polsterēti rūtaini krekli, džinsa jakas , acteku zamšādas jakas , vilnas džemperi un Levi's džinsi . Šīs ir arī visvairāk pārdotās kategorijas mūsu veikalā.

Henrijs

Kā mēs visi zinām - ziema nāk. Tāpēc šobrīd jums vajadzētu meklēt visu veidu jakas un mēteļus - vilnas , aitādas vai pufīgās jakas, lai tās būtu stilīgas, siltas un vienkārši ērtas jūsu ikdienai.

Raimonds

Manuprāt, šī rudens vismodernākās lietas ir trenčmēteļi . Tā kā tie ir gan ikdienišķi, gan aizsargā pret laikapstākļiem. Otra lieta ir visa veida  adīti jautra raksta džemperi . Jo ar viņiem nekad nevar pietikt. Un visi ikoniskie vintage aitādas mēteļi un jakas.

Vai varat arī padalīties ar dažiem stila padomiem: kā valkāt šos priekšmetus?

 

Beta

Ja vēlaties kaut ko pievilcīgu un retu, es ieteiktu to savienot ar vienkāršu, minimālistisku apģērba daļu, lai vintage apģērbs varētu izcelties un jūs neizskatītos pēc vectēva. Vintage tērpi no galvas līdz kājām ir riskanti, taču, ja esat pazīstams ar vintage stiliem, varat likt tiem darboties, jo visas mūsdienu tendences ir pagātnes atspoguļojums. Lielākā daļa no mums, kas strādā NorthernGrip, valkā vintage apģērbu no galvas līdz kājām, taču jūs to nekad nevarēja pateikt.

Henrijs

Tāpat kā Old School Vans apavi ir nemirstīgi, arī visa veida džinsa izstrādājumi, īpaši Levis izstrādājumi nekad nemirst un derēs kopā ar jebko jebkurā laikā, vienkārši sajauciet to. Tāpat nevar nepamanīt tīru vintage ādu aukstumā gadalaiki. Neatkarīgi no tā, kāda veida, aitādas , zamšādas vai klasiskās ādas, tā ir bumba.

Raimonds

Nekrītiet galējībās un nesajauciet pārāk daudz lietu vai pārāk daudz krāsu. Esiet elegants, tomēr ar savu garšu. Vintage apģērbi paši par sevi ir “ķirši uz augšu” — tāpēc ievērojiet savu iekšējo sajūtu un valkājiet lietas, kuras uzskatāt par piemērotām.

Kādas ir klasiskas, klasiskas vintage preces vīriešiem, kas nekad neiziet no modes?

 

Beta

Raimonds

Noteikti visu veidu bleizeri, ja atrodaties ikdienišķā ceļa malā. Vai arī šīs nebeidzamās 80. gadu jakas ar dažādiem krāsu rakstiem un abstraktu mākslu — ja jūs vairāk esat hipiju/boho ceļa malā. Arī ikdienas bikses un dažādi vilnas mēteļi. Ar tiem jūs nekad nevarat kļūdīties.

Citi vintage iepirkšanās padomi vīriešiem?

 

Beta

Pērciet vintage no uzticamiem pārdevējiem. Ja iepērkaties tiešsaistē, meklējiet preces ar labiem attēliem, pareiziem preču aprakstiem un izmēriem – tas nozīmē, ka prece ir rūpīgi pārbaudīta, tāpēc tai nevajadzētu būt defektiem vai nolietojuma pazīmēm, ja tās nav minētas aprakstā. Reizēm ir vērts maksāt nedaudz vairāk, lai iegādātos vintage veikalos, kas mazgā, dezinficē un tvaicē apģērbu, jo šī procesa laikā katrs apģērba gabals tiek rūpīgi pārbaudīts pēc kvalitātes, izturības un tas nonāks pie jums kā jauns. Vēl viens svarīgs aspekts ir iespēja atgriezt vai apmainīt preci, ja tās neder. Man personīgi šķiet, ka vintage apģērbam tas ir ārkārtīgi svarīgi ne tikai tāpēc, ka to nevar uzvilkt pirms pirkšanas, bet arī tāpēc, ka vintage ir dažādos stilos, formās, audumos utt. laiks atrast sev piemērotāko. (Bet, kad tu to izdarīsi, tu nekad neatgriezīsies!)

Raimonds

Ieklausieties savā iekšējā sajūtā un meklējiet lietas, kas runā par jūsu estētiskajām vērtībām. Nebaidieties izmēģināt kaut ko jaunu.

Apskatiet mūsu veikalu Northern Grip un sekojiet mums sociālajos medijos Instagram un Facebook , lai uzzinātu aizkulises saturu un jaunākos piedāvājumus!