Kā noformēt aitādas mēteli?

Ziema rit pilnā sparā, un ir pēdējais laiks sagatavoties nepielūdzamajai ziemas temperatūrai. Kā esam noskaidrojuši savos iepriekšējos emuāra ierakstos, aitādas mēteļi ir viena no labākajām izvēlēm ziemai, kā arī starplaikiem. Aitādas mēteļi vai cirpšanas mēteļi ir nepārspējami ar savu spēju būt gan silti un praktiski, gan pasakaini un noturīgi. Šajā ierakstā mēs apskatīsim četrus veidus, kā savienot vintage aitādas mēteli ar topi, biksēm un apaviem, lai panāktu burvīgu piepūli un vīrišķīgu pārliecību. Pirms iedziļināties, atcerieties, ka tie ir tikai ieteikumi, daži ceļa stabi jūsu ceļojumā, kur varat brīvi eksperimentēt un atrast savu atšķirīgo ielu modes balsi.

AITĀDA UN ROKENROLS

Šis konkrētais stils ietver aitādas aviatora jaku jeb B3 bumbvedēju jaku, kas ir savienota pārī ar apdrukātu joslas t-kreklu. Pievienojot melnus puszābakus un, teiksim, Levi's 501 džinsus, jūs iegūsit kombināciju, kas caurvij vecās skolas seksu, narkotikas un rokenrola atmosfēru, un būs zināma uzmanība. Ja laikapstākļi ir īpaši drūmi, nomainiet t-kreklu ar joslu tematikas sporta kreklu un izvēlieties interesantus ziemas aksesuārus, piemēram, nesteidzīgu šalli un melnus ādas cimdus.

 

DŽINSAS MEETS AITĀDAS

Jūs nevarat kļūdīties ar šīm divām klasikām – džinsu un vidēja garuma vintage aitādas mēteli, kas ir debesīs radīts pārejas sezonai. Pievienojiet baltu T-kreklu vai Henley kreklu klasiskam vīrišķīgam tērpam, kas pārspēj gadu desmitus un tendences. Ļaujiet vaļu fantāzijai un pievienojiet aksesuārus pēc savas izvēles, lai iegūtu vēlamo izskatu. Oxford vai Chelsea zābaki lieliski papildinās un lieliski saglabās vizuālo saskaņotību.

AITĀDA AR TRIKOTU

Biezas trikotāžas, džinsu un aitādas mēteļa kombinācija nodrošinās komfortu vēsākā laikā. Avīžu cepure piešķir mājienu uz Peaky Blinders laikmetu, un viskija kolba iekšējā krūšu kabatā, kaut arī tā ir paslēpta, būs ideāls papildu aksesuārs. Līdzīgi, izmantojot iepriekš minētos pārus, pievienojiet klasiskus puszābakus, lai iegūtu satriecošu un personību raksturojošu izskatu, kas spīdēs cauri pūlim. Ak, jā, un neaizmirstiet par kabatas ķēdi - tas ir velns, kas slēpjas detaļās.

AITĀDAS MĒTELIS AR DANDY VIBES

Ja meklējat elegantu, sakrīt ar aitādas kombināciju, apsveriet iespēju valkāt pogāmu kreklu un uzvalka bikses (rakstainas vai vienkrāsainas). Apkakles krekli īpaši papildinās šo izskatu, pievienojot šķipsniņu bohēmisku pieskaņu. Kas attiecas uz apaviem, labākā izvēle ir brogas vai oksfordas, jo tās vienmēr lieliski izskatās kopā ar klasiska stila biksēm. Iemetiet savus iecienītākos aksesuārus, un jūs iegūsit pārliecinošu modes paziņojumu, kas izturēs laika pārbaudi.